Play-reading

Eddy Gerretsen
Datum: 17 april 2024
Tijd: 20:00
Locatie: Microtheater
play-reading

Afwisselend iedere derde woensdag of derde donderdag van de maand organiseert de Delftse toneelvereniging de Flits Play reading (‘Lees je stuk’)

playreading

Eens per maand komen we bij elkaar en lezen ‘zomaar’ een theatertekst. Geen voorbereiding, geen vaste rolverdeling, geen aanzet tot een echte productie en iedere keer weer een ander stuk. Maar wel onbegrensd en onbevangen werken met en praten over de mogelijkheden. Wie weet wat er spontaan ontstaat!?

Deze leesavonden zijn voor leden van de Flits, maar ook theaterliefhebbers van buiten de vereniging zijn van harte welkom om op deze manier eens kennis te komen maken met de mensen en mogelijkheden van de Flits.

We zijn op zoek naar theateractievelingen om het huidige ledenaantal uit te breiden en onze activiteiten een frisse impuls te geven. Dus ben je geïnteresseerd in theatermaken in de breedste zin van het woord, kom dan op om 20:00 uur meelezen in het Microtheater en wie weet wat er ontstaat!
Aanmelden is niet nodig, meer informatie kun je krijgen door een email te sturen aan theatermaken@deflits.nl.

Dus afwisselend de derde woensdag van de even maanden of de derde donderdag van de oneven maanden, behalve in juli en augustus.