<span class="banner_caption1" style="text-align: center">Welkom bij de Flits</span><br />
<span class="banner_caption2" style="text-align: center">De leukste toneelvereniging van Delft</span>

Wie zijn wij

200_ROS

De Delftse toneelvereniging de Flits is in 1939 opgericht door een aantal enthousiaste oud-leerlingen van de ULO en is uitgegroeid tot een toneelvereniging met 35 leden met een eigen theater, het Microtheater.

De Flits stelt zich volgens de statuten tot doel "... een artistiek verantwoorde bijdrage te leveren aan het Nederlandse amateurtoneel en belangstelling te kweken voor toneel in het algemeen." Dit betekent concreet dat we met plezier bezig zijn met theater maken. We doen dat naar eigen inzicht, met oog voor kwaliteit en de behoeften van de leden. Tegelijkertijd willen we dat op een aansprekende manier doen zodat het publiek ons weet te vinden voor een gezellige en betaalbare avond toneel.

Van maart tot en met mei speelt de Flits een voorjaarsproductie. De najaarproducties staat op de planken van oktober tot en met december. Buiten de speelperiodes van de voor- en najaarsproductie programmeren we soms ook voorstellingen van andere gezelschappen. Bekijk de agenda om te zien wat er de komende tijd speelt.

Door de honderden bezoekers die de voorstellingen komen bekijken kan de Flits volledig zelfstandig functioneren en is er de vrijheid om zelf de koers van de vereniging en het theater te bepalen. Het is mogelijk een voorstelling als groep te bezoeken via de voorverkoop. U krijgt dan korting op de prijzen; de meeste korting krijgt u natuurlijk als u de hele zaal uitkoopt. Het is een originele manier voor een bedrijfsuitje , een verjaardagsfeest of om de vrijwilligers van uw organisatie in het zonnetje te zetten.

 

microtheater_achterzijde_rosaura_achterdoek_300

Microtheater

de Flits beschikt over een eigen theater: het Microtheater. Hierdoor kunnen we prachtige decors bouwen en veel voorstellingen spelen.

Afbeelding 048

Lid worden

Wil jij ook toneel spelen, decorbouwen, aan de knoppen van het licht staan of de gasten voorzien van een warm welkom? Kom kennismaken met de Flits.

playreading

Donateur worden

Al sinds 1939 maakt de Flits toneelvoorstellingen zonder structurele subsidie of commerciƫle sponsoring. Dit mede dankzij onze donateurs. Wilt u meer weten over donateurschap?

Documenten_small

Informatie ontvangen

Heeft u belangstelling voor onze voorstellingen? Wilt u er regelmatig informatie over ontvangen? Meld u hier aan.

Privacy beleid

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht op grond van Europese privacywetgeving.