Contact

Wil je de Flits bezoeken of contact met ons opnemen?

Delftse toneelvereniging de Flits
Kerkstraat 19
2611 GX Delft
015 – 213 00 77
KVK: 40397719
info@deflits.nl

Openbaar vervoer

Komt u van buiten de stad met de trein of lijn 1 dan wandelt u vanaf het station in ruim 10 minuten naar het Microtheater via de Binnenwatersloot, de Peeperstraat en de Markt. Per bus komt u het dichtst bij met lijn 61 richting IKEA. Stap uit bij de halte Markt of Burgwal. Vanaf daar is het zo’n 2 minuten lopen via de Markt. De Kerstraat is links naast de Nieuwe kerk. Maar na 22:00 uur rijdt deze bus niet meer.

Auto – Phoenixgarage

Parkeert u uw auto in de Phoenix garage. Dan loopt u in ongeveer 5 minuten naar het Microtheater via de Oude Delft, Nieuwstraat, Voldersgracht naar de Markt. Links (Noordwest) van de Nieuwe Kerk vindt u de Kerkstraat.

Auto – Markt garage

Parkeert u uw auto in de Markt Garage. Dan loopt u in ongeveer 5 minuten naar het Microtheater via de Koepoortbrug, Nieuwe Langendijk, Vrouwenregt, het eerste bruggetje aan uw linkerhand de Kerkstraat in.

Auto – Paardenmarkt

Parkeert u uw auto op de Paardenmarkt. Dan loopt u in ongeveer 8 minuten naar het Microtheater via de Van der Mastenstraat aan de Zuidelijke hoek van het plein, via de Verwersdijk (aan het einde van de Van der Mastenstraat links) tot aan het bruggetje van het Vrouwenrecht naar de Kerkstraat.

E-mail naar de Flits

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Informatie ontvangen

  Meld u aan

  Links

  Ruif_nieuw_300-01

  Eetcafé de Ruif

  Naast het Microtheater bevindt zich eetcafé de Ruif. U kunt hier voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk diner. En als bezoeker van het Microtheater krijgt u korting. Vraag naar het theatermenu.

  Bezoek de website

  Fringe logo

  Delft Fringe festival

  Op ruim 23 locaties spelen 50 podiumkunstenaars ruim 400 voorstellingen. Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers. Maak kennis met het talent van morgen!

  Bezoek de website