Lid worden van de Flits

Decor bouwen, licht- of geluidstechniek bedienen, de bar bemannen, meedoen met workshops, souffleren en natuurlijk toneelspelen. Het kan allemaal bij de Flits. Een veelzijdige toneelclub met een eigen theater. Ook iets voor jou? Spreek een van onze leden aan en wie weet sta je de volgende keer zelf op het podium of achter de knoppen.

IMG_4905

Van alles te doen

Bij de Flits kun je uiteraard toneel spelen, maar er is nog veel meer te doen. Decors ontwerpen, decors bouwen, lichtplannen ontwerpen, het licht en geluid tijdens de voorstellingen bedienen, de gasten ontvangen, achter de bar staan en nog veel meer. Lijkt het je leuk om met al deze kanten van het theatermaken bezig te zijn, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek!

Eerst kandidaatlid

Wanneer je besluit lid te willen worden, ben je de eerste 5 maanden kandidaatlid. Je kunt dan kennismaken met de vereniging, de leden en alle activiteiten. En wij met jou. Voor je kandidaatlidmaatschap betaal je een contributie van € 20,-. Tijdens je kandidaatsperiode heb je een mentor. Je mentor is je eerste aanspreekpunt voor vragen en hij of zij betrekt je bij allerlei activiteiten. Na 5 maanden wordt er in overleg besloten of je lid blijft en de rest van de contributie betaalt.

Als kandidaatlid heb je alle rechten en plichten die je als lid ook hebt, met uitzondering van stemrecht op de ALV.

Afbeelding 048

Aanmeldformulier

    Naam*

    E-mail*

    Telefoonnummer* (10 cijfers, geen spaties of streepjes)

    Bericht