De dochter van de Boevenkoning – première afgelast

Eddy Gerretsen

Helaas moeten we de première van De dochter van de Boevenkoning op 27 november laten vervallen. Zodra we meer weten zullen we u over een nieuwe speeldatum informeren.

Er wordt enthousiast gerepeteerd, decor gebouwd, licht ingehangen en geluid verzameld. Zo groeien we toe naar een onderhoudende voorstelling waarvan u vanaf eind deze maand kan gaan genieten. En hopelijk ook weer met vollere zalen. Ook brengen we de foyer op orde en de drankvoorraad op peil, zodat we u een warm welkom kunnen heten. U kunt nu plaatsen reserveren.

De dochter van de Boevenkoning is een komedie met een duister randje. Een boosaardig sprookje, waarin een corrupt koningspaar de scepter zwaait, frivole vertellers het verhaal manipuleren en een rechter niet zo recht door zee blijkt te zijn. Te midden van alle onstuimige slechtheid, probeert een meisje met een hart van goud zich staande te houden.
Een vileine en vrolijke voorstelling voor iedereen van 10 tot 100.