Bezoek Microtheater deze winter

Eddy Gerretsen

Voor een bezoek aan het Microtheater is een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen die 13 jaar of ouder is. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel van corona. Het coronatoegangsbewijs kunt u meenemen op een telefoon in de CoronaCheck-app of als een papieren QR-code. Bij de controle van dit coronatoegangsbewijs vergelijken wij de gegevens met de gegevens op uw identiteitsbewijs.
Ook rijgt u vaste plaatsen aangewezen in de foyer en de zaal, teneinde 1,5 m afstand te kunnen bewaren tussen verschillende groepen bezoekers (sociale eenheden / huishouden).

Krijgt u klachten die kunnen wijzen op een coronabesmetting of kunt u om andere redenen niet naar een voorstelling komen waarvoor u heeft gereserveerd? Neem dan contact met ons op om deze om te boeken door ons te mailen of een bericht achter te laten op ons antwoordapparaat. Is er geen alternatieve datum beschikbaar? Dan kijken we graag met u naar een passende oplossing. Als wij de voorstelling moeten annuleren zullen wij contact met u opnemen. Als we geen alternatieve datum voor u kunnen vinden om de voorstelling alsnog bij te wonen, dan krijgt u uw geld terug.

Meer informatie
• Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
• Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl
• Voor een testlocatie bezoek: www.testenvoortoegang.org