Oh Oh Romeo – dernière

Eddy Gerretsen

Datum: 21 december 2019

Tijd: 20:15 - 22:15

Locatie: Microtheater

voorstelling

Speciaal voor het jubileum heeft toneelvereniging de Flits een klassieker uit de kast getrokken. Kosten nog moeite zijn gespaard voor een prachtig multifunctioneel 3D-decor – waarvan enkele schroefjes nog loszitten – om de klassieker van Romeo en Julia te spelen. De leden hebben een jaar lang naar dit moment toegewerkt en de drie voorafgaande jaren al thuis voor de spiegel hopelijk de rollen geoefend.

Oh, Oh Romeo is een doldwaze bewerking van Romeo en Julia waarin de groep zo goed mogelijk hun best (of was het hen best?) doet om dit stuk ten tonele te brengen. Natuurlijk kan er soms wat mis gaan, maar dat verbloemen de spelers vast wel. Al is dat dan niet gerepeteerd. Ben je klaar voor een liefdesstuk vol haat en nijd tussen Romeo Montaque en Julia Capuletti (en soms ook tussen de spelers, maar dat proberen we in het proces nog op te lossen), kom dan kijken naar dit spektakel. We hopen dat het toneel blijft staan, de regisseur zijn woedebuien in bedwang heeft en de relaties op de spelvloer niet ten koste gaan van de huwelijken van de spelers thuis.

Komt u kijken naar dit stuk vol gooi-, smijt- en valwerk waarin de Flits een poging doet Romeo en Julia overeind te houden. Letterlijk.