POP-UP ESCAPEROOM “ED’s ERFENIS”

Eddy Gerretsen

Vanwege de huidige overheidsmaatregelen in verband met corona is deze escaperoom tot nader order vervallen.

Door de coronacrisis heeft Delftse toneelvereniging de Flits een heel jaar geen voorstellingen kunnen geven. De vaste lasten liepen echter onverminderd door waardoor de vereniging zich nu op de rand van een financiƫle afgrond bevindt.
De bestuursleden zijn in de statuten op zoek gegaan naar de procedure om de vereniging failliet te laten verklaren en op te heffen. Maar tot hun verbazing vonden ze tussen alle papierwerk een brief uit 1982 van oprichter Ed Strelitski. Hierin schrijft hij over een schat die hij zou hebben verborgen in het Microtheater, voor wanneer de vereniging ooit in zwaar weer verkeert. Als deze schat gevonden wordt betekent dat misschien de redding van de Flits…

Deze pop-up escaperoom is door zijn opzet alleen speelbaar met precies 4 spelers (Met uitzondering van gezinnen, waarbij een 5e speler toegestaan is).
De kamer kan worden ingericht op 2 moeilijkheidsniveaus, zodat hij genoeg uitdaging kan bieden aan zowel gezinnen (kinderen 12+) en beginnende escapers, als doorgewinterde escaperoomspecialisten.
Uiteraard volgen wij de coronarichtlijnen van het RIVM en GARANDEREN we dat spelers minstens 1,5 meter afstand houden tijdens het spel.