Fenomenale Pub Quiz

Eddy Gerretsen

Speel met een 4- of 5-koppig team de fenomenale Pubquiz in het microtheater dat voor de gelegenheid is getransformeerd tot een Engelse Pub waar Shakespeare zelf graag een pintje zou willen drinken. Meet je met geduchte tegenstanders, laat zien aan iedereen of jij die grote prijs in de wacht kunt slepen en schrijf je gratis in voor de fenomenale Pubquiz op 28 september of 4 oktober, 20:15u. De opbrengst van de drankjes komt ten goede aan de foyer van het microtheater die ook uit de tijd van Shakespeare lijkt te stammen.

Heb je al een team dan is het gemakkelijk. Dan schrijf je je per team hier in.

Mocht je nou mee willen doen, maar komt de samenstelling van je team niet van de grond, dan kun je een mailtje sturen naar flitsquizdate@gmail.com. Je schrijft hoeveel personen je al hebt en op welke datum je mee wilt doen. Zodra genoeg mensen zich hebben aangemeld om een team te vormen laten we je dit weten en schrijven we je team alsnog in.