De verbouwing van de entree vordert

Jeffrey

De laatste voorstelling van Slachting nadert en ook de verbouwing vordert. Het zal de frequente bezoeker wel opgevallen zijn dat er bij binnenkomst meteen een vrij zicht is naar de foyer en de gastheer of gastvrouw van het theater. Het nieuwe glas in de tussendeuren zorgt voor dit verschil. En inmiddels zijn ook de glazen voordeuren gemonteerd, wel het meest opvallende verschil. Er ligt een mooie nieuwe droogloopmat en een van de muren is al helemaal glad gestreken. In het kader van de duurzaamheid zijn de oude lampen die in de lichtbak zaten boven de voordeur ook alvast vervangen door led verlichting.

Er moet nog wel een en ander gebeuren: Er komt een kastje en de brandmeldinstallatie wordt vervangen en natuurlijk moet het plafond nog worden afgewerkt. Naar verwachting kunnen we de bezoeker van het microtheater bij de jubileum productie van de Flits komend najaar verwelkomen in een volledig vernieuwde entree!De verbouwing is gerealiseerd met behulp van de middelen uit de crowdfunding Entrez. Vele liefhebbers van het theater hebben een bijdrage geleverd en hebben deze verbouwing mogelijk gemaakt. We zijn iedereen die een bijdrage heeft geleverd dankbaar en hopen iedereen nog vaak terug te zien in het theater.

Verbouwing van de foyer

De verbouwing van de entree is slechts een onderdeel van een groter project, namelijk de renovatie van de gehele foyer. De huidige foyer is duidelijk ook aan een opknapbeurt toe. Eerder is al een deel van het meubilair vervangen en hebben enkele tafeltjes een leuke opdruk gekregen. In de komende jaren zullen ook de vloer en het plafond onder handen worden genomen en krijgt de bar een nieuw uiterlijk. De verbouwing wordt uitgevoerd naar een ontwerp van Chris de Weijer. Om dit geheel te financieren is nog veel geld nodig. Om geld binnen te halen voor verdere verbouwingen zullen we diverse activiteiten gaan organiseren in de nabije toekomst. Heeft u tips of wilt u zelf bijdragen aan de verbouwing? Neem dan vooral contact met ons op.