Aan de slag met de Slachting

februari 9, 2019 Eddy Gerretsen

Normaliter tijdens een visite zit het bezoek keurig rondom de tafel beleefdheden met elkaar uit te wisselen. Maar een hele voorstelling naar 4 zittende mensen te kijken is oersaai. Als een stuk letterlijk en figuurlijk in beweging is, wordt het aantrekkelijk om naar te kijken. En deze beweging is opgenomen in de mise-en-scene.

Alles wat je doet op het podium tijdens een toneelstuk moet kloppen; stem, houding, mimiek en zeker ook je plaats ten opzichte van je medespelers en het decor. Om de ‘poppetjes’ op de juiste te plek te krijgen, gebruikt regisseur Kees Deenik tijdens de repetities de pionnetjes van het bordspel Mens-Erger-Je-Niet.

Er wordt momenteel keihard gewerkt om het plaatje van de perfecte Slachting compleet te krijgen. Benieuwd naar het resultaat? Reserveer dan een plaatsje in de ‘arena’. De kaartverkoop gaat 9 februari van start. Reserveer hier uw kaarten.