Crowdfunding succesvol: De flits gaat de entree verbouwen!

mei 10, 2018 Jeffrey de Hoogen

Het zal de gemiddelde fan van het microtheater niet ontgaan zijn. Afgelopen weken is er hard gewerkt om via de crowdfunding op voorjebuurt.nl 8500,- binnen te halen voor de verbouwing van de foyer. Dankzij trouwe leden en fans is dit ook gelukt. We bedanken daarom graag alle gulle gevers. In het bijzonder bedanken we gemeente Delft voor de grote bijdrage en een donateur die liever anoniem wilde blijven maar toch ruim 700,- schonk. Ook hebben we later nog van het goede doelen winkeltje een mooie bijdrage ontvangen. Alle crowdfunders die een beloning hebben gekozen zullen hier persoonlijk over worden benaderd.

Een nieuwe entree

De entree van het microtheater krijgt een opknapbeurt. Achter de huidige houten deuren komt een aluminium pui en het ondoorzichtige glas in de binnendeuren wordt vervangen door nieuw transparant glas, zodat iedereen als het theater open is, naar binnen kan kijken. Ook krijgen de wanden een nieuwe bekleding en worden de oude spots vervangen door nieuwe duurzamere verlichting.

Omdat het geld binnen is voor de verbouwing is het nu tijd om ook daadwerkelijk te gaan verbouwen. De verbouwing zal om de activiteiten in het theater heen gepland worden zodat alles gewoon door kan gaan. De verbouwing kan worden gevolgd via deze website of via onze social media kanalen.

Renovatie van de foyer

De verbouwing van de entree is slechts een onderdeel van een groter project, namelijk de renovatie van de foyer. Deze is aan een opknapbeurt toe. Eerder is al een deel van het meubilair vervangen en hebben enkele tafeltjes een leuke opdruk gekregen. In de komende jaren zullen ook de vloer en het plafond onder handen worden genomen en krijgt de bar een nieuw uiterlijk. Ook hiervoor is nog veel geld nodig, dus alle donaties blijven van harte welkom.